klassiker

varje kväll intalar man sig själv "idag ska jag lägga mig tidigt" men det händer fan aldrig. varje dag denna vecka har jag tänkt det och ändåhar jag somnat kring 23 varje kväll. idag lär nog inte bli något undantag då jag sitter och pluggar och sedan måste ta en dusch. har hållt på att kriga med denna inlämningsuppgift i evigheter känns det som. men nu har jag "bara" typ 1 uppgift kvar att göra sen ska den skickas in snabbt som ögat kan jag tala om. sedan är det enbart två uppgifter kvar av kursen, då har jag äntligen krigat klart denna samhällskunskap 1b. fy vad jag ångrar mig att jag inte pluggade ordentligt när jag väl gick på gymnasiet. ja det är inte lätt att vara efterklok helt enkelt. men jag känner mig faktiskt stolt som jobbar mer än heltid och pluggar på sidan om. det är inte lätt alla gånger men man försöker iallafall. 
 
imorgon är det äntöigen fredag, veckan går så himla fort när man har fm. man hinner bara komma till jobbet så ska man gå hem igen ungefär. himla skönt att tiden går snabbt, hade aldrig klarat av ett jobb där tiden går sakta. synd bara att tiden efter jobbet springer iväg lika fort. känns som att man alltid har så mycket för sig nu för tiden. ganska skrämmande ibland. snart är det sommar också. tiden går så otroligt fort. annars på vardagarna gör jag det vanliga. tränar, pluggar, låtsas att jag pluggar men hittar på massa andra saker hela tiden, städar och andra hushålls saker och jobbar på bion iprincip. har iallafall fått lite nya saker i mitt liv egentligen bara jobbrelaterade men det är också himla roligt måste jag säga. roligt att man blir betrodd att klara av vissa saker. 
 
nu sitter jag egentligen bara här och ordbajsar för att kunna smyga undan från pluggandet. man har fan sämst diciplin måste jag säga. 
 
 
bjuder på en gammal bild på mig och finaste lilla alvina. imorgon ska vi köra race på leklandet. ska bli himla kult minsan. 
2014 | | Kommentera |
Upp