hejhej snart helg

Har tisdag i mitt huvud när jag har varit ledig måndag, tisdag så att det är fredag imorgon och sedan helg är helt underbart för mig alltså. Sitter just nu och lyssnar på ljudbok, Död tills mörkret faller, en utav Sookie Stackhouse böckerna. Trist bara att den enbart finns till bok 5 på storytel.
 
Har nyss lämnat in ett självrättande prov och hade alla rätt, man blir lika lycklig som ett barn i en godisaffär när man får bra resultat i skolan! Man blir så lycklig. Skönt att veta att för varje uppgift som är klar har jag bara mindre och mindre att göra, synd bara att jag har en jävla massa kvar att göra. Men det är bara att försöka beta av allt så fort det går, synd att jag är så jävla seg utav mig och lätt drar ut på typ allt.
 
Hade velat hinna ut på en promenad idag men tiden räckte inte till tråkigt nog. Helgen ska jag försöka spendera framför min roliga bok som heter Ett hållbart samhälle så jag kanske klarar provet jag ska ha och sen gå på promenad med världens underbaraste Elma. Hade velat åka till backen också... Får se vad tiden räcker till.
 
Och nästa helg ska jag på paljettfest! Ska bli så sjukt jävla roligt alltså! Är galet pepp.
 
 
 
2014 | | Kommentera |
Upp