personal

personalresan var riktigt rolig, vi har bl.a. varit i hakkas på treehotell, Luleå och bowlar och ätit gott! igår åkte vi till kukkolaforsen, riktigt fint var det där. hela kvällen igår satt vi i badtunnan. precis när jag hade duschat och skulle gå och lägga mig blev jag nerdragen i badet igen. självklart har vi druckit gott också båda kvällarna, helt annat. 4 timmars sömn blev det inatt. badade i älven igår också, det om något var helt annat. och kallt som fan!

även fast det var skönt att komma hem så har det varit så skönt att vara borta. riktigt skönt att slippa vardagen för en liten stund, synd bara att allt blev precis som vanligt när man kom hem igen. fan vad jäkla less jag blir.

aja imorgon fredag och då blir det afterwork, riktigt roligt ska det nog bli. ska först träna grit på enerqi och sedan blir det middag på Landströms. lördag blir det också utgång. typ så många ggr jag varit ut detta år lyckad jag gå ut på denna vecka. man är ju för hardcore helt enkelt. nej om man skulle äta något kanske? känner att nu är det slut på denna skit mat, känner mig fet som en ko. håller på att dö i värmen här, 27 grader varmt i lägenheten. nää går och sover hej.

| | Kommentera |
Upp