jobbelijobba

sitter på rt idag igen, har precis gjort första delen i samhälls klart. eller ja frågorna i del 1. trög jag var som trodde att man skulle skriva svar på varje fråga, men nä då fanns det ju 4 olika svarsalternativ så gjorde alla frågor i onödan. jaja lärde mig väl säkert något utav det hela.
 
1,5 timme kvar tills jag slutar och då ska jag äta, fytusan vad hungrig jag är. det är nästan så man känner hur magen krymper för att den är så tom! idag blev det 13 timmars arbete. igår ljög jag. trodde jag var ledig två dagar på två veckor men var tydligen bara ledig en dag två veckor framåt. på tisdag, bara 5 dagar kvar. sen 8 snabba så är jag och martin äntligen ledig 4 dagar tillsammans! helt underbart ska det bli. vad jag längtar.
 
har varit sugen på chokladbollar sen i lördags. köpte hem köpes bollar men de är ju inte ens nästan lika goda. kul att jag tänkt så mycket på dessa chokladbollar att jag till och med börjat prata i sömnen om dom! nä måste köpa riktigt smör hem så får jag göra de där jäkla chokladbollarna och bli fet. ursch vilken ångest jag har för att jag inte haft tid att gå på promenad denna vecka. men ibland blir det så, livet kommer emellan. spec när man jobbar 12 timmars, börja jobba 05.30 sluta 13.30 sen jobb igen 16.55 till 21. inte konstigt att man inte hinner med själv ibland. men jag har valt det själv och jag gör det för att kunna leva som jag gör. hur hade inte ekonomin sett ut om jag bara hade haft mitt heltidsjobb? näfy.
2014 | | Kommentera |
Upp